JOKIĆ IZAZVAO ČUĐENJE: Naš Nikola okačio burmu o patike

Nova NBA sezona je „iza ugla“, a srpski as već izaziva ogromnu pažnju.

Nikola Jokić se pred vikend pridružio saigračima na mini-pripremama, ali prva zvezda Denver Nagetsa je u nedelju to učinila uz jedan novi „modni detalj“.

Kako priliči istinskim svetskim asovima, reprezentativac Srbije je od poznate sportske kompanije dobio posebno dizajnirane patike.Na njima je Jokićev nadimak, „Džoker“, iscrtan poput džokerove kape i to stilizovanim prikazom slova „N“ i „J“, kojima i počinju njegovo ime i prezime.

Ali, ne samo to.

Uz broj 15, koji i nosi u Nagetsima, jedan detalj je naročito privukao pažnju ljubitelja košarke iz Kolorada.

„Moj Bože, pa on je na patike okačio i burmu! Kakav čovek“, oduševljeno je ukazao jedan navijač Denvera na detalj na levoj Jokićevoj patici, na kojoj je pertlom privezan prsten – simbol zaveta na večnu vernost supruzi.

Podsetimo, tokom kratkog predaha između nedavno okončane, a pandemijom koronavirusa na tri meseca prekinute sezone i ove koja je na pomolu – jedan od najboljih centara na planeti se u domovini oženio – Jokićeva supruga postala je njegova dugogodišnja devojka, Natalija Mačešić.

Kluba iz Kolorada je okupio sve svoje snage, i to prilično nove (sedam akvizicija je bilo u danima za nama, uz tri „zvučna odlaska“ – Džerami Grant, Pol Milsap i Tori Kreg), a među onima koji su stigli tu je i Fakundo Kampaco, koji je došao iz Reala.

On je već počeo da proigrava nove klupske kolege….. novi bek, Ar-Džej Hempton je već krenuo sa atraktivnim potezima i to u tanemu sa najvećom nadom Nagetsa, Majklom Porterom juniorom…

… a Jokić je nastavio tamo gde je i stao u finalu Zapadne konferencije – odličnim potezima pod košem rivala, ovoga puta čuvan od pomenutog MPJ-a kome će najveći zadatak u sezoni pred nama biti upravo rad na odbrani.

Be the first to comment on "JOKIĆ IZAZVAO ČUĐENJE: Naš Nikola okačio burmu o patike"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*