NEVEROVATAN PREOKRET U DANSKOJ: Srbija srušila svetskog šampiona!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu na startu Evropskog prvenstva u Danskoj protv aktuelnog prvaka sveta Holandije sa 29:25 (9:15).

Neverovatan meč u Holdingu je imao „spilbergovski“ zaplet i rasplet za izabranice Ljubomira Obradovića koje su pokazale veliko srce i hrabrost.

Jer, u prvom poluvremenu su ostale bez jedne od najboljih među njima, Andree Lekić, što je bio ozbiljan udarac u zube, pogotovo jer je i minus na semaforu u tom momentu bio veliki.

Delovalo je da će ova utakmica biti težak udarac na startu, jer ne samo da su aktuelne svetske prvakinje odlično ušle u meč i konstantno imale vođstvo, nego je delovalo da srpske rukometašice više pažnje posvećuju uplakanoj Lekićevoj, nego samom terenu.

Prilikom jednog pokušaja šuta je srpski bek paoa i odmah je bilo jasno da je u pitanju teža povreda. Najverovatnije je stradala Ahilova tetiva.

Bilo bi dobro da saznamo šta se desilo u svlačionici, pošto su srpske igračice u nastavku očitale lekciju rukometa svetskim prvakinjama!

Be the first to comment on "NEVEROVATAN PREOKRET U DANSKOJ: Srbija srušila svetskog šampiona!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*