DEBAKL: Ubedljiv poraz Zvezde na startu Evrokupa!

FOTO: VK Crvena zvezda

Vaterpolisti Crvene zvezde, kao što se i očekivalo, poraženi su od objektivno daleko kvalitetnije ekipe OSC iz Budimpešte, na startu LEN Evrokupa sa 15:5 (5:0, 2:1, 3:3, 5:1).

Turnir se igra u Kranju, a poraz od Mađara nije toliko bolan, s obzirom da mečevi odluke tek slede. Na turniru učestvuju Kranj i francuski Noisi, a pobedama protiv pomenutih rivala, koji nisu kvalitetniji od Zvezde, „crveno-beli“ bi izborili plasman u osminu finala drugog po rangu evropskog takmičenja, jer je OSC objektivno neprikosnoven u Sloveniji, a ujedno slovi i za jednog od favorita kada je reč o osvajanju LEN Evrokupa.

Krajnji rezultat, uz podatak da je OSC vodio sa 7:0, najbolje ilustruje dešavanja u bazenu. Golove za Crvenu zvezdu, postigli su Marko Radović dva, Veljko Tanasković, Petar Kasum, Lazar Vicković po jedan. Kod OSC-a, raspoloženi za igru u napadu, bili su Peter Menherc sa tri, odnosno Ferenc Salamon, Balaš Erdelji, Zoltan Burian i Balaš Harai sa po dva gola.

Vremena za odmor nema jer mečevi odluke se igraju u naredna dva dana. Zvezda 5. decembra igra protiv ekipe Triglava iz Kranja koja je domaćin turnira. Ovaj meč je počinje u 19 časova, a dan kasnije sledi duel sa francuskom ekipom Noisi.

Be the first to comment on "DEBAKL: Ubedljiv poraz Zvezde na startu Evrokupa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*