EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Ovo je Partizanov plan za Zdjelara i Šćekića!

FOTO: FK Partizan

Kao što smo juče napisali, Saši Zdjelaru i Aleksandru Šćekiću za šest meseci ističe ugovor sa Partizanom.

Prema našim ekskluzivnim saznanjima crno-beli će nakon završetka jesenjeg dela prvenstva obojici ponuditi nove, poboljšane, ugovore.

Što se Zdjelara tiče, ukoliko bude želeo da karijeru nastavi u inostranstvu, Partizan će ga pustiti, i tako zaraditi novac od obeštećenja. Kao što smo već pisali od potencijalne prodaje Zdjelara Partizanu će pripasti 50%, dok će ostatak biti prosleđen Olimpijakosu.

Od Šćekića se očekuje da će skoro sigurno prihvatiti ponudu crno-belih o produžetku saradnje. Crnogorski reprezentativac je, pre nešto više od dve godine, u Humsku stigao iz turskog Genčlerbirligija za sumu od 100.000 evra.

Jedno je sigurno, čelnici Partizana uradiće sve što je u njihovoj moći da oboijcu zadrže u timu, jer čine sjajan tandem što su i dokazali na nekoliko prethodnih mečeva, ali i u vreme dok je trener bio Savo Milošević.

Sve u svemu čeka nas veoma vruća zima u taboru Partizana, pošto se očekuje i dosta odlazaka, ali i dolazaka. Pratite nas i nadalje i sve informacije iz Humske saznajte prvi.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, kliknite na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!

Be the first to comment on "EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Ovo je Partizanov plan za Zdjelara i Šćekića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*