NOVI ISPIT: Efes u Beogradu

FOTO: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 sati igraju protiv turskog Efesa u 11. kolu Evrolige u hali „Aleksandar Nikolić“.

Zvezda u Evroligi trenutno ima skor 4-6, dok je Efes odigrao meč manje i ima učinak od 5-4.

Trener Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da njegova ekipa mora da pokuša da nametne svoj ritam i da napadne.

„Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, pravljena za najviše ciljeve i domete. Čak i sa problemima o kojima se govori, to je izuzetno respektabilan sastav koji ima ogroman kvalitet na svim pozicijama. Naš cilj je da pokušamo da nametnemo naš ritam, igramo našu igru i pokušamo da ih napadnemo“, rekao je Obradović.

Prvotimac crveno-belih Dejan Davidovac imao je važnu ulogu u nekoliko prethodnih teških utakmica, a slično iskušenje očekuje i večeras.

„Očekuje nas teška utakmica i ekipa koja nije pretrpela velike izmene u odnosu na prošlu sezonu u kojoj su dominirali. Ove godine nisu startovali prema planu, imaju već četiri poraza, ali zna se šta im je cilj, šta mogu i kakav kvalitet poseduju. Imaju nekoliko povređenih igrača, ali i bez njih to je vrlo jaka ekipa koju predvodi Šejn Larkin. Moerman, Simon, Anderson… Ne znate odakle preti veća opasnost„, rekao je Davidovac.

Trener Obradović za ovaj meč neće moći da računa na reprezentativce Borišu Simanića i Aleksu Radanova, a Lengston Hol je pod znakom pitanja zbog povrede koju je zadobio u ponedeljak na večitom derbiju.

Be the first to comment on "NOVI ISPIT: Efes u Beogradu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*