OVO SU SVI ČEKALI: Đoković doneo najvažniju odluku!

Iako je u više navrata komentarisao da neće igrati na Australijan openu ukoliko vlasti ne popuste mere, najbolji teniser planete Novak Đoković sada je doneo odluku!

Odlučio da će početkom naredene sezone spakovati kofere za Australiju, ali je ipak „potkačio“ tamošnje vlasti, koje se bezobzirno drže strogih pravila.

„Sigurno idem u Melburn. Spreman sam da provedem te dve propisane nedelje u karantinu, ako je to uslov da bih mogao da igram“ rekao je svetski broj jedan i uputio par reči australijskoj vladi.

„Nadam se da će Vlada Australije i države Viktorije pokazati razumevanje za tenisere i da će nam dopustiti da se takmičimo tokom te druge nedelje izolacije“, naveo je Đoković povodom učešća na svom kako često navodi omiljenom turniru.

Srpski as veruje da bi odluka koja omogućava da se igra tokom druge nedelje izolacije bila dobra po sve tenisere.

„Ne bismo gubili sedam dana i mogli bismo da odigramo turnir ili dva uoči starta Australijskog opena. Većini igrača to je neophodno kako bi se što bolje pripremili za prvi gren slem u sezoni“ zaključio je Nole koji ide po svoju devetu titulu u Australiji.

Australijan openu prethode još četiri takmičenja, ali je plan da se sva četiri premeste u Melburn. Prvi grend slem u godini trebalo bi da počne 18. januara, a Novak brani titulu.

Be the first to comment on "OVO SU SVI ČEKALI: Đoković doneo najvažniju odluku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*