NULA OD KAPITENA: Kolarov odbio da igra za Srbiju, zbog obećanja Interu!

Izostanak kapitena Aleksandra Kolarova u utakmici decenije, kako je nazvan duel sa Škotskom za EURO, glavna je tema ovih dana u srpskom fudbalu.

Jasno je da je Kolarov imao povredu zbog koje nije bio u timu „nerazura“ protiv Atalante i Real Madrida, a onda se odazvao nacionalnom timu za akciju, iako su Intera zahtevali da preskoči akciju, isto kao i Belgijancu Romeluu Lukakuu.

Kolarov se pojavio, propustio utakmice sa Škotskom i Mađarskom, toliko da se pojavila informacija da nije hteo ni da izvodi penale, a onda i vratio u Milano posle saznanja da ima koronavirus.

Šta se tačno dešavalo objasnio nam je sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladmir Matijašević u intervjuu za B92.net.

Kolarov mi je rekao ‘Pružio sam ruku Konteu u Milanu i u suprotnom bih ga slagao’. Sve nakon što su mu na magnetnoj rezonanci klupsku doktori rekli da je i dalje prisutna povreda„, poručio je Matijašević.

Funkcioner FSS otkrio je i „drugu stranu medalje“.

„Kada je došao naš medicinski tim je rekao da može da igra. Kolarov je objasnio šta je imao i jednostavno je tako“.

Matijašević je podvukao i još jednu surovu istinu.

„Ne možemo ništa da zamerimo. Ako ne možemo da bez Kolarova pobedimo Škotsku onda je to sramota. Svi snosimo odgovornost“, priznao je Matijašević.

Be the first to comment on "NULA OD KAPITENA: Kolarov odbio da igra za Srbiju, zbog obećanja Interu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*