MIHA U SUZAMA: Potresna ispovest velikog Siniše! (VIDEO)

Tanjug/AP

Legenda srpskog fudbala Siniša Mihajlović otvorio je dušu prilikom gostovanja u emisiji, te je iskoristio priliku da priča o svojoj borbi sa opakom bolesti.

Siniši Mihajloviću prošle godine u julu otkrivena je leukemija, odmah nakon otkrivanja, Mihajlović je to saopštio javnosti, na konferenciji za medije. 

Borba je bila duga i mukotrpna, ali kao i uvek Mihajlović je izašao kao pobednik!

– Nisam od onih koji kažu da je važno učestvovati. Ne, ja hoću da pobedim. Taj pristup sam iskoristio u ovoj bici, i tu želju da pobedim po svaku cenu. Nikad nisam ni razmatrao mogućnost da izgubim – ispričao je Miha u emisiji „Domenica In“ i dodao.

– Od starta sam pričao sebi da ne mogu da izgubim, zbog sebe i svoje porodice. Na svaka tri meseca imam kontrole i najskorija je bila 29. oktobra, godinu dana od transplantacije koštane srži i sve je bilo savršeno – istakao je Mihajlović.

Mihajlović ističe da nije očekivao toliku podršku sa svih strana, te da mu je to dalo dodatnu snagu. 

– Ta podrška mi je dala mnogo snage jer nisam očekivao tu vrstu privrženosti od ljudi, kako „običnih“ tako i slavnih, zatim navijača na svim stadiumima, pa i onim gde nisam bio baš popularan. Ta podrška je bila veoma važna. Suočen sa tom ljubavlju, rekao sam sebi: ne mogu da ih izneverim – kazao je Siniša Mihajlović.

– Zovem se Siniša Mihajlović i rodio sam se dva puta: prvi put u Vukovaru, 20. februara 1968. godine u bivšoj Jugostaviji, današnjoj Hrvatskoj od majke Hrvatice i oca Srbina. Drugi put rodio sam se 50 godina kasnije, 29. Oktobra 2019. Godine u bolnici Sveta Ursula u Bolonji zahvaljujući transplantaciji koštane srži. Igrao sam mnogo utakmica i živio puno života, ova je bila utakmica života – citat je iz njegove knjige, koju je kako kaže napisao da pomogne svima. 

– Napisao sam ovu knjigu da pomognem onima koji se suočavaju sa bolešću i bore – podvukao je Mihajlović!

Be the first to comment on "MIHA U SUZAMA: Potresna ispovest velikog Siniše! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*