KAKO LI ĆE IZDRŽATI? Budućnost igra tri meča za pet dana!

FOTO: KK Buducnost VOLI

Košarkaši Budućnosti polako, ali sigurno idu ka pobedi protiv koronavirusa. Posle pet odloženih mečeva – Cedevita Olimpija, Breša, Igokea, Metropoliten i Zadar, izabranici Petra Mijovića bi trebalo da se pojave na parketu 18. novembra.

Naime, ukoliko testiranja uoči duela sa timom iz Španije pokažu da Budućnost ima dovoljan broj igrača za odigravanje utakmice, kao i dovoljan broj igrača koji su dobili zeleno svetlo od kardiologa da se pojave na parketu, odloganja utakmice sa Unikahom neće biti, nego će se odigrati 18. novembra sa početkom u 19 časova.

Budućnost koja u Evrokupu ima skor 3-2, uz dva odložena meča, prvi će odigrati samo dva dana posle utakmice sa Unikahom. Izabranici Petra Mijovića će gostovati Breši, a verovatno direktno iz Italije krenuti put Zagreba, na megdan Ciboni koji je zakazan za 22. novembar.

Kristalno je jasno da je Budućnost trenutno miljama daleko od optimalne forme, jer je ekipe bila i dalje i u izolaciji, ali Podgoričani će morati da zbiju redove i sačekaju mini pauzu koja sledi zbog kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Be the first to comment on "KAKO LI ĆE IZDRŽATI? Budućnost igra tri meča za pet dana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*