CRVENO-BELI PREGAZILI ASVEL: Volden i Lojd vodili Zvezdu do velike pobede!

FOTO: Euroleague.net

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ASVEL 89:68 u odloženom meču četvrtog kola Evrolige.

Izabranici Saše Obradovića odigrali su sjajan meč, jedan od najboljih ove sezone, i zasluženo se vraćaju u Beograd sa pobedom.

Crveno-beli utakmicu su prelomili u završnici treće četvrtine kada su prvi put došli do dvocifrene prednosti. Do kraja je nisu ispuštali i upisali su treću pobedu.

Zvezdu su do pobede vodili Džordan Lojd i Kori Volden. Njih dvojica odigrali su sjajne utakmice i bilo je uživanje gledati ih.

Lojd je meč završio sa 29 poena, dva skoka, dve asistencije i pet ukradenih – indeks 31. Sa druge strane Volden je imao 20 poena, tri skoka, pet asistencija, četiri ukradene lopte, bez izgubljene – indeks 32.

Utakmica je otvorena u odličnom ritmu, igrali se koš za koš, međutim sredinom četvrtine crveno-belima je malo popustila koncentracija, ASVEL je to iskoristio i sa dve trojke došao do +6, 17:11.

Zvezda je primila čak 17 poena za pet i po minuta i bilo je vreme za tajm-aut. Nakon istog, ekipa Saše Obradovića zaigrala je mnogo bolje i deonicu je završila sa deficitom od četiri poena (21:17).

Dobru odbranu s kraja prve četvrtine, Zvezda je prenela i u drugu. Uz to i napad je bolje funkcionisao i srpski predstavnik brzo je došao u prednost.

Do kraja poluvremena održavali su prednost, najviše zahvaljujući odbrani, Voldenu i Lojdu i na petnaestominutnu pauzu otišlo se sa +6 Zvezde – 38:44.

U trećoj četvrtini Zvezda je slomila otpor protivnika. Krajem četvrtine došli su do dvocifrene prednosti, briljirali su Lojd i Volden i ASVEL nije uspeo da se vrati. Tokom četvrte četvrtine crveno-beli su održali prednosti i slavili.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Be the first to comment on "CRVENO-BELI PREGAZILI ASVEL: Volden i Lojd vodili Zvezdu do velike pobede!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*