ČEKA GA VELIKA PAUZA: Teška povreda jednog od najvećih talenata Crvene zvezde!

Vladan Lukić Marakana

Talentovani omladinac Crvene zvezde Uroš Branković, doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata protiv Voždovca i čeka ga duža pauza.

Branković je fudbaler sposoban da potezom reši utakmicu. Da li je to dribling posle kog postiže pogodak, udarac sa distance ili pas kojim će napadača spojiti sa golom, on ne pravi razliku. Na meču sa Voždovcem dobio je jači udarac u koleno, izašao je sa terena i posle urađenih snimaka kada je splasnuo otok utvrđeno je da su stradali prednji ukršteni ligamenti i da vezistu čeka duža pauza.

– Udarac sam dobio već u trećem minutu, kada sam se u jednom trenutku našao između dvojice protivničkih igrača i nezgodno se oslonio na levo koleno. Čuo sam krckanje, ali sam mogao da nastavim da igram, ali posle, kad se to krckanje ponavljalo, više nisam mogao i morao sam da izađem. Nisam ni bio svestan šta se dešava. Kad su lekari utvrdili o čemu se radi, bio sam baš potresen – počeo je Branković.

PROČITAJTE JOŠ:  SPORNA SITUACIJA: Dinamov gol za pobedu iz ofsajda? (VIDEO)

Ipak, usledila je podrška porodice i prijatelja.

– Svi su se odmah javili, pitali šta treba i kako mogu da pomognu. Ta podrška mi je dala snagu da okrenem novi list, pomirim se sa tim što se desilo i nastavim dalje sa pozitivnim mislima. Zahvalio bih im se svima, porodici, prijateljima, ljudima iz kluba, jer bez njih, sve bi ovo bilo mnogo teže.

Pauza fudbalera od kog se mnogo očekuje u Crvenoj zvezdi neće biti kratka, ali on uverava da ga neće poremetiti.

– Daću više od svog maksimuma da pauza bude što kraća, ali neću da žurim. Već mi se igra fudbal. Na ovo gledam kao na pozitivnu stvar – povreda će me učiniti jačim i psihički i fizički. Vratiću se sa istim ciljem i voljom da nastavim tamo gde sam stao. Da pomognem saigračima da osvojimo Omladinsku ligu Srbije. To mogu da obećam – podvukao je Branković.

PROČITAJTE JOŠ:  IZ PARIZA SKRENUO ZA KRUŠEVAC: Napredak poželeo dobrodošlicu Nejmaru i zakazao promociju za sutra uveče! (FOTO)

Velikih kadrovskih problema imaju omladinci crveno-belih, jer je već dva meseca van terena Marko Lazetić, a protiv Trajal se povredio i Marko Borović. Sad im se pridružio i Branković, pa će treneru Marku Neđiću biti još teže da sastavi tim.

Be the first to comment on "ČEKA GA VELIKA PAUZA: Teška povreda jednog od najvećih talenata Crvene zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*