DOBRA VEST ZA CRNO-BELE: Partizanu porasle šanse da prođe u narednu rundu Evrokupa!

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Košarkaši Uniksa savladali su Veneciju u Kazanju sa 90:87 u šestom kolu Evrokupa.

Trijumf ruskog tima ide na ruku Partizanu, čiji je duel sa Huventudom odložen zbog nekolicine zaraženih igrača španskog kluba.

Uniks je upisao treći trijumf u pet mečeva, koliko ima i Burg sa utakmicom manje, dok su Venecija i Partizan zabeležili po pobedu manje. Ova pobeda Rusa će dosta pomoći Partizanu u nastavku takmičenja i svakako ga je približila plasmanu u narednu rundu!

Italijani su posle odlično odigrane druge četvrtine (30:19) na poluvremenu imali 9 poena prednosti (49:40), ali je ekipa iz Kazanja serijom 15:0 na startu trećeg perioda preokrenula (55:49).

Na nešto manje od tri i po minuta pre kraja rezultat je bio nerešen (83:83), a Uniks je serijom 5:0 definitivno prelomio utakmicu.

Ekipu iz Tatarstana su pred 1.945 gledalaca predvodili Džamar Smit sa 20 (6/9 za tri), Ajzea Kenan sa 17 i 7 asistencija, Džon Braun sa 16 i Okaro Vajt sa 12 poena i 10 skokova.

Majkl Bramos je sa 23 poena (6/8 za tri) bio najefikasniji u Veneciji, Isak Fotu je dodao 22, Stefano Tonut 11, a Ostin Dej 10.

Rusi u sledećem kolu gostuju Bahčešehiru, koji još ne zna za pobedu, dok Venecija dočekuje Partizan.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Be the first to comment on "DOBRA VEST ZA CRNO-BELE: Partizanu porasle šanse da prođe u narednu rundu Evrokupa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*