GROBARI ĆE BITI SREĆNI: Natho posle pobede nad Mačvom ima važnu poruku pred nastavak sezone!

natho partizan gol

Fudbaleri Partizana u 13. kolu Linglong Superlige Srbije savladali su Mačvu sa 2:0.

Golove za Partizan postigli su Bibars Natho 47’ (p) i Lazar Marković 71’.

Za zvanični sajt Partizana govorio je strelac prvog gola za Partizan, Bibras Natho.

– Više puta sam rekao da šef ima poverenja u mene prilikom izvođenja penala, a da ću ja uvek dati sve od sebe za pozitivan učinak kako bih pomogao timu da pobedi. Za nas je došlo neko teško vreme kada ne igramo kako želimo i zato igramo pod pritiskom. Iz tog razloga je bilo vrlo važno da pobedimo ,da vratimo sebi taj pobednički mentalitet i da sebi kažemo ‘momci znamo i da pobeđujemo i igramo fudbal. Imamo mnogo novih igrača, pa onda povređenih igrača, nov šef unosi nove zahteve i znamo da će izvući ono najbolje iz nas kako bismo igrali bolji fudbal u budućnosti.

Ovaj gol si posvetio supruzi Taliji?

– Njoj je rođendan danas ( nedelja) i kada smo razgovarali pre utakmice rekla mi je da moram da dam gol. A znate kako je, kada vam žena nešto kaže da uradite, onda to i morate – smeje se Natho.

Partizan usled povreda sada nema klasičnog napadača ?

– Baš kao što sam rekao na početku razgovora došlo je neko teško vreme. Imamo mnogo povređenih igrača, samim tim drugi sa drugih pozicija moraju da uskaču. Sve je to problem onda uskladiti u celinu. Ali sa druge strane ti drugi igrači kojima je šef ukazao šansu, jer su prvi povređeni , moraju da iskoriste datu priliku i pokažu da su dobri i zašto su u prvom timu. Tako je u fudbalu. Nadam se da će pokazati svoj kvalitet i igrati dobar fudbal i zbog njih lično i zbog tima.

Partizan ima mnogo šansi tokom utakmice, ali je problem realizacija?

– Istina je, mnogo šansi i propušenih prilika. Dođe u fudbalu vreme puno iskušenja, kada jednostavno sve što želite ne ide i bude uz puno muka i prepreka, svaki šut, svaki pas bude problem…Ali, mi imamo ipak igrače sa iskustvom, imamo dobar tim i zajedno ćemo naći način da prevaziđemo ovaj trenutak. Siguran sam da će u budućnosti sve ići lakše, lepše i bolje i da ćemo igrati bolji fudbal sa dosta golova. Stvaramo šanse, doći će i sve drugo. To je nažalost fudbal.

Može li se Partizan vratiti u trku?

– Ovo nije pitanje da li se može vratiti ili ne,već mora! Fudbal je dinamična igra i u jednoj, dve nedelje može sve preko noći da se promeni.
Iskreno se nadam da će te to videti vrlo, vrlo brzo, možda čak da je i ova pobeda danas početak novog vremena. Ovaj tim prolazi kroz težak period, a postoji jedna rečenica koja kaže ‘na muci se poznaju junaci’, jer kada je sve u redu onda su svi srećni i sve je lako! Tek u ovim vremenima možete da vidite koliko je pojedinac ili tim dobar i da uz snagu i veru možemo da se vratimo na pravo mesto! Ako smo dobri, vratićemo se, ako nismo, onda nismo dovoljno dobri za ovaj tim – kaže Natho.

Be the first to comment on "GROBARI ĆE BITI SREĆNI: Natho posle pobede nad Mačvom ima važnu poruku pred nastavak sezone!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*