PRVO ZIMSKO POJAČANJE: Kenijac stiže u Zvezdu!

Posle duela sa Slovanom iz Libereca (5:1), Crvena zvezda ima velike šanse da prođe grupnu fazu Lige Evrope, pa su crveno-belo počeli da se spremaju za zimski prelazni rok.

Prvo pojačanje srpski šampion trebalo bi da dobije iz sopstvenih redova. Prema saznanjima Mozzart Sporta mladi reprezentativac Kenije Ričarad Odada, posle odličnih igara u redovima Grafičara, biće prekomandovan u svlačionicu podno severne tribine.

Odgovorni iz Ljutice Bogdana su rešeni da vezisti rođenom 2000. godine u Najrobiju daju šansu tokom zimskih priprema, uvereni da će se nametnuti šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću.

Kenijac je klasičan zadnji vezni, koji u poslednje vreme zbog potreba tima u Grafičaru igra na poziciji štopera. Međutim, u Zvezdi ga vide kao potencijalno rešenje u manevru, gde je klubu sa Marakane potreban kvalitet i sveža krv. Posebno, što je krajnje neizvesno hoće li crveno-beli uspeti da otkupe ugovora Sekoa Sanogoa od Al Itihada.

Trenutno je na toj poziciji i Njegoš Petrović, ali već duže vreme forma bivšeg kapitena reprezentacije Srbije je vrlo diskutabilna.

Be the first to comment on "PRVO ZIMSKO POJAČANJE: Kenijac stiže u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*