OGLASIO SE MIJAILOVIĆ: Predsednik Partizana najavio odlazak Šćepanovića!

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović dan posle teškog poraza od Burža prokomentarisao je status trenera Vlada Šćepanovića.

Crno-beli su u Beogradu izgubili sa 76:89 i tako je nastavljen loš start sezone u oba takmičenja, ABA ligi i Evrokupu.

„Znam da je danas glavna tema trener. Ali sa druge strane treba i njega razumeti. Ne sumnjam da je ušao sa velikom željom da Partizan bude najbolji. Ali, Partizanova javnost od nas očekuje više od ovoga što imamo danas. Da ne pravimo kompromise bilo kakve vrste“, rekao je Mijailović za „Mozzartsport“.

„Ako vam budem rekao bilo šta više, ovog momenta on više neće biti trener. Očekivanja nisu na nivou kluba… Izvucite sami zaključke“.

Na pitanje da li će biti promena u igračkom kadru, Mijailović odgovara:

„Ako budemo menjali trenera onda će to raditi on“.

Kakvo je generalno stanje u klubu?

„Posle prošle fantastične sezone, naš cilj bio je da sačuvamo ekipu na okupu koja je bila najbolja u svemu. Imali smo ponude na kraju sezone da prodamo nekoliko igrača, ali nismo to uradili jer smo želeli trofeje koje želimo i danas. Mnogo loših stvari nas prati od početka sezone, povreda glavnih igrača, većina stručnog štaba je zaražena koronom. Bilo je izazova da igramo Fibu ili Evrokup, odabrali smo Evrokup zato što je to većina navijača tražila. Ruke su nam vezane za mnoge stvari, teško je doći do novca, ali nastavljamo da se borimo za ovaj klub“, istakao je Mijailović.

Be the first to comment on "OGLASIO SE MIJAILOVIĆ: Predsednik Partizana najavio odlazak Šćepanovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*