BESAN POSLE DEBAKLA: Šćepanović udario na košarkaše Partizana!

Vlado Šćepanović-Partizan-KK Partizan
FOTO: KK Partizan

Trener Partizana Vlado Šćepanović bio je vidno nezadovoljan posle teškog poraza od Burža na Novom Beogradu.

„Mnogo su mi jasnije stvari. Kada posle Cedevite i dva dana priče da ne sme ekipa da se potceni, da su ozbiljna ekipa, ozbiljni individualci, da mi nismo ekipa koja napadačkim kvalitetima možemo bilo koga da dobijemo… Izgleda da to nije prihvaćen način. Svi mislimo da smo bolji nego što jesmo“, rekao je Šćepanović na početku konferencije i nastavio:

„Ova utakmica je pokazala da nisu baš tog kvaliteta da mogu da igraju ležerno i da mogu da potcene bilo koga. Ova ekipa može da pobedi jedino ako ostavi srce i energiju na terenu. Da li su imali srce i energiju? Večeras nisu. Potpuno zaslužena pobeda Burža“.

PROČITAJTE JOŠ:  KAO ŠTO SMO I NAJAVILI: Bek napustio Partizan i pronašao novi klub!

Trener Partizana kaže da su dobili čas.

„Da li su nam čas kako se voli klub. Na terenu se pokazuje kako se voli klub, a ne u intervjuima, pričama, na Instagramu, udaranju u srcu. Kao ja sam Partizanovac, ja sam „grobar“. Ne, ne… Teren je merilo koliko se voli klub“.

„Oslabljeni smo od početka, nisam čovek koji traži alibi. Mi imamo 12 igrača i svi su oni prvotimci i nisu slučajno tu. Ako trener ne valja ili nije taktički potkovan, je l’ može trener da se bori, da više voli klub na terenu nego igrači? 13 izgubljeni lopti? Znate šta to govori? Dekoncetricija, potcenjivanje protivnika, očekuješ da će neko pustiti da mu daš koš. To Lejkersi sebi ne mogu da dozvole. Svu kirivicu na sebe, bez ikvakvih problema. Klub će odlučiti da li ću ići, mirna mi je savest. Ali, opet kažem… Ako je teren merilo, onda je teren pokazao koliko se voli klub“, kaže Šćepanović i zaključuje:

PROČITAJTE JOŠ:  NOVI ISPIT: Efes u Beogradu

„Ja ću uvek stati iza igrača, bez problema, sve kritike ću na sebe. Nikakav problem, nisam čovek koji beži, koji odustaje. Jer trener najviše kriv, jeste, ali moramo da takozvani „patriotizam“ prema klubu kako se ispoljava.“

Be the first to comment on "BESAN POSLE DEBAKLA: Šćepanović udario na košarkaše Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*