VIKTOR ISPRIČAO HIT ANEGDOTU: Ja mrtav pijan igram meč, a Nole mi maše sa 100 evra!

Srpski teniser Viktor Troicki pričao je o anegdotama iz teniske karijere, pre svega sa okupljanja Dejvis kup reprezentacije.

Troicki je ispričao urnebesnun priču iz Kraljeva, kada je Srbija igrala meč Dejvis kupa protiv Hrvatske.

Prvog dana tog susreta, Troicki je od Borne Ćorića gubio 2:0, ali je na kraju uspeo da slavi posle pet setova. Bilo je tada 2:0 u pobedama za Srbiju posle prvog dana i za konačni trijumf je bio potreban još samo jedan poen. Svesni da su blizu trijumfa nad Hrvatima, srpski reprezentativci su rešili da izađu u jedan klub u Kraljevu i… Slavilo se više nego što je trebalo. Troicki je otkrio da je malo više popio te večeri.

– Malo me je sramota što ovo moram da pričam, ali… Završio se moj meč, ja sam izašao u grad, a sutradan sam onda ušao na meč dublova u halu kako bih gledao drugove. I da se zna, nisam ja bio jedini koji je prethodnu noć izašao, ali izgleda da su mene „pikirali“ – kazao je Viktor gostujući u podkastu „Wish&Go“  i otkrio šta se dalje dešavalo na meču dublova.

 Ćute svi u dvorani, spremaju se momci za servis, a iz publike se odjednom čuje: „Viktore, jesi presis’o sinoć?“ Sa naglaskom, onako fino! Svi smo pali u nesvest od smeha!

PROČITAJTE JOŠ:  OVOG PUTA, MEČ PO DANU: Novak u popodnevnom terminu protiv Buste!

Nije to jedina anegdota. I druga je sa meča Dejvis kupa. Naši momci su se defintiivno sjajno zabavljali dok su igrali za Srbiju. Jasno je zašto su 2010. osvojili Dejvis kup u Beogradu, tri godine kasnije je igrali u finalu.

Troicki je otkrio šta se desilo kada je Srbija gostovala u Švedskoj.

– Legendarno je… Janko i ja smo u petak igrali singlove u Švedskoj i dobili smo lagano jer su oni imali slab tim. Imali su super dublaše, ali su singlovi bili slabi. Janko i ja smo dobili singlove, a dubl su u subotu igrali Nole i Ziki. Noletu je trebalo da odigra taj meč da bi stekao uslov za Olimpijske igre. Nije hteo da igra singl, već su odigrali dubl i naravno izgubili, pa je u nedelju Janko trebalo da igra prvi meč protiv nekog nepoznatog Šveđanina. Samo se čekalo da on dobije taj meč i da mi pobedimo – već je počeo zarazno da se smeje Viktor.

 Mi smo veče pre toga znali da će nadamo se pobediti Janko, pa smo izašli u grad. I ostali smo dugo. Već je svanulo kada smo se vraćajući se iz grada počeli Tipsareviću da pevamo pod prozorom „Spavaj Jankela!“ Naravno, on ništa to nije čuo. Dobije on taj meč prvi u nedelju, a ja sam poprilično „presis’o“ što bi rekli i malo sam imao vremena za odmor. Janko je brzo dobio, Ziki nije hteo da igra singl, Nole isto, i sada da bi odigrali, ja treba da igram peti meč protiv Lindsteda. A on dublaš, nikada nije bio singl igrač nešto, ali može dobro da servira, ume da odigra dobro. A ja… Ne mogu levo, ne mogu desno. Mrtav! I onda su me zezali sa strane. Viču sa klupe: „Ako ga sada brejkneš daćemo ti 100 evra!“ Pa mi mašu sa 100 evra! Nole, naravno. Pa me ucenjuju, a ja ne mogu da se okrenem. Na kraju, Lindsted preda meč. Rekoh, bežimo odavde, ne mogu da stojim!

PROČITAJTE JOŠ:  CAS: Početkom oktobra odluka o žalbi Šarapove

Be the first to comment on "VIKTOR ISPRIČAO HIT ANEGDOTU: Ja mrtav pijan igram meč, a Nole mi maše sa 100 evra!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*