MILOJEVIĆ OTKRIO: Zvezda mi nudila 30% više para, ali sam odabrao Partizan!

Doskorašnji trener Mege Dejan Milojević otkrio je zašto je 2004. godine prešao iz Budućnosti u Partizan, iako je na stolu imao veću ponudu Crvene zvezde!

Milojević trenutno nema klub, pominjalo se da bi trebalo da ide u SAD na usavršavanje, a u međuvremenu je bio gost u emisiji „Balkan Info.“

– Imao sam razne ponude, ali odabrao sam Partizan zbog toga ko je i šta je i zbog toga što sam hteo da radim sa Duškom Vujoševićem. Zvezda me je zvala u tom trenutku i davala mi je 30 odsto više para – rekao je Milojević i dodao:

– Ionako mi je smešno kada pričaju „uvek ste imali više love nego Zvezda“, evo ja vam kažem da kada sam došao u Partizan imao sam 30 odsto veću ponudu od Zvezde.

Bilo je i onih klubova koji su nudli više čak i od Zvezde.

– U tom trenutku me zove Dinamo Moskva, jedan od najboljih klubova u Evropi i nudi mi bukvalno duplo više para. Miško mi je rekao „ti nisi normalan“, ali rekao sam im ‘ne, hoću ovamo’. Takav sam, šta da radim. Ne da se nisam pokajao, već sam uživao – jasan je bio Milojević.

Inače, Milojević je karijeru počeo u Beouvuku, zatim je dve godine igrao za FMP, četiri za Budućnost, dve za Partizan i Pamesu, te jednu u dresu Galatasaraja. Trener Mege je bio od 2012. godine.

Be the first to comment on "MILOJEVIĆ OTKRIO: Zvezda mi nudila 30% više para, ali sam odabrao Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*