GROBARI SU OVO ČEKALI: Stanojević otkrio koja dva fudbalera igraju protiv Bačke!

Aleksandar Stanojević-Trener-FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u sredu od 16 časova dočekuju Bačku na startu takmičenja u Kupu Srbije.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević ima nekoliko problema sa povredama, pa u timu neće biti Šćekića, Holendera i Sume.

Svoj zvanični debi u crno-belom dresu imaće Bajbek, a na terenu će se naći i Lazar Pavlović, otkio je Aleksandar Stanojević na konferenciji za štampu uoči duela sa Bačkom.

– Krenućemo motivisano sa najjačim timom koji možemo da izvedemo u ovom trenutku. Šta će doneti utakmica, videćemo. Kad ste u Partizanu, nema kalkulacija. Stavio bih ja pet, šest junoša ako mislim da zaslužuju da igraju. Ali ja ništa ne radim preko reda i mislim da mladi igrači ne treba da dobiju takvu šansu. I ovo što igraju kao bonusi je bez potrebe. Mladi igrači treba da zasluže da igraju, a još to nisu zaslužili tako da sigurno neće igrati petorica. Lazar Pavlović će igrati iz razloga što je zaslužio, a ne što je mlad. On će biti jedini od mlađih koji će dobiti šansu, a ostali nek se potrude malo više.

O tandemu pojačanja u napadu Stanojević je najavio i jedan debi.

– Holender sigurno neće biti u konkurenciji za tim sutra, a za Niš je neizvestan. Bajbek će biti u konkurenciji i igraće, ali ćemo da vidimo koju će minutažu da dobije jer još nije spreman.

Be the first to comment on "GROBARI SU OVO ČEKALI: Stanojević otkrio koja dva fudbalera igraju protiv Bačke!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*