KRATAK JE PUT OD LJUBAVI DO MRŽNJE: Pogledajte sliku iz perioda kada je Borjan bio navijač Partizana! (FOTO)

FOTO: FK Partizan

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan ponovo je posle jednog večitog derbija bio jedan od najglasnijih aktera.

On je iskoristi novu priliku da uputi par oštrih i potcenjujućih reči prema Partizanu.

„Pričalo se mnogo o dominaciji u derbijima pre ove utakmice. Zvezda je i u ovoj utakmici pokazala dominaciju, koju pokazuje već godinama unazad u domaćem šampionatu. Partizan nije izašao iz svog šesnaesterca, mi smo diktirali tempo utakmice. Poklonili smo im gol, ali smo se brzo vratili i imali nekoliko izrazitih prilika – Gobeljić je pogodio stativu, Falćinelijeva prilika glavom i Nikolićeva posle kornera„, istakao je Borjan.

Mi ćemo uzvratiti dobro gostoprimstvo igračima i stručnom štabu večitog rivala u prolećnom delu šampionata, a ukoliko budu želeli da pogledaju rezultate dominacije i Evropu, a bude dozvoljeno prisustvo publike u Ligi Evrope, ostavićemo im najbolja mesta“, podvukao je Milan Borjan.

Ove reči su naravno obradovale pristalice Zvezde, a razgnevile navijače Partizana.

Dan posle derbija ponovo na društvenim mrežama kruži njegova fotografija u kojoj pozira sa zastavom Partizana. Poznato je da je Borjan pre dolaska u Zvezdu bio navijač večitog rivala, kao i da je nekoliko puta javno izrazio želju da pojača tim iz Humske.

Na kraju je završio u Zvezdi, a ostalo je istorija.

https://www.instagram.com/p/CGiVBVsBKVj/

1 Comment on "KRATAK JE PUT OD LJUBAVI DO MRŽNJE: Pogledajte sliku iz perioda kada je Borjan bio navijač Partizana! (FOTO)"

  1. Dobar golman, odlican ali los covek. Imao sam prilike da ga upoznam, los i glup covek

Leave a comment

Your email address will not be published.


*