VEČITI DERBI: Velika iznenađenja u sastavima

163. „večiti“ derbi igra se na stadionu Partizana i to bez publike zbog pandemije koronavirusa i to će biti drugi derbi bez navijača u istoriji.

Crvena zvezda je pred derbi u boljoj situaciji, iako je gost, pošto imaju čak 8 bodova prednosti u odnosu na crno-bele koji moraju da pobede kako ne bi ispali iz trke za titulu.

Derbi treba ljubomorno da se čuva u Srbiji i treba da budemo ponosni što imamo nešto specifično na svetu. Sva peckanja, oko terena, to treba da se prihvati kao sportska stvar. Naravno, u granicama normale i prijatnosti. Neće me ništa uplašiti, znam šta želim, kako radimo, neće me nikakav natpis učiniti boljim nego što jesam“, rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

„Generalno, dobar je osećaj pred derbi ekipa je maksimalno fokusirana i koncentrisana. Danas smo trenirali na glavom terenu. Žao mi je sto neće biti publike, mnogo bi nam značili u našem Hramu. Čekamo da vidimo još kako će se reprezentativci uklopiti, fokusirani smo“, rekao je Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije pred derbi.

Partizan: Stojković, Urošević, Banjak, Marković, Miljković, Zdjelar, Natho, Jojić, Stevanović, Suma, Asano,

 Crvena zvezda: Borjan, Rodić, Degenek, Eraković, Gobeljić, Sanogo, Nikolić, Gavrić, Katai, Ben, Falćineli.

Be the first to comment on "VEČITI DERBI: Velika iznenađenja u sastavima"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*