TERZIĆ GRMI: Sudija Simović katastrofalan, sve sudio u korist nemoćnog Partizana!

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izneo je utiske posle 163. “večitog” derbija.

Terzić je prvo govorio o dešavanjima na terenu i ocenio da je Crvena zvezda morala da pobedi zbog “razlike u kvalitetu”.

“I ova utakmica je pokazala ogromnu razliku u kvalitetu izmeđ Crvene zvezde i Partizana. Partizan je igrao bunker sve vreme jer su svesni da nemaju kvalitet. Nisam zadovoljan nerešenim rezultatom, Zvezda je morala da pobedi ovakav nikakav Partizan, verovatno najslabiji u njegovoj istoriji”, rekao je Terzić.

On se osvrnuo i na sudiju Novaka Simovića, koji je dosudio penal za crveno-bele 15 minuta pre kraja.

“Sudija Simović je bio katastrofalan, sve je dosudio u korist Partizana, ne znam ko i zašti štiti ovakav Partizan. Nadam se da su i njihovi navijači svesni njihove nemoći”.

PROČITAJTE JOŠ:  POSLEDNJE UPOZORENJE: Stanojevićev ULTIMATUM fudbalerima Partizana!

Terzić je govorio i o upravi crno-belih.

“Posebna priča je sramno ponašanje rukovodstva Partizana tokom utakmice i njihovih ‘specijalnih gostiju’ u centralnoj loži. Verovatno su mislili da će nas uplašiti. Nadam se da u ovoj državi postoje institucije koje će se ozbiljno baviti svim stvarima koje su se dešavale na današnjem derbiju”, rekao je Terzić, pre nego što je zaključio:

“Nama preostaje da pobeđujemo i dalje i da pokažemo dominaciju Crvene zvezde. Bićemo šampioni i ove sezone. Idemo dalje”, zaključio je.

1 Komentar na "TERZIĆ GRMI: Sudija Simović katastrofalan, sve sudio u korist nemoćnog Partizana!"

  1. Molim predsednika Vucicsa da vise ne pomaze Partizanu . U koliko to i dalje bude radio , ispascemo iz lige .

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*