KAKO I DOLIKUJE ŠAMPIONU: Ovo su bili Noletovi uslovi za igranje u Beču!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće ove sezone na ATP turniru u Beču, prvi put još od 2007. godine, a cilj je kao i uvek isti – osvojiti novi pehar!

Direktor turnira u Beču Hervig Straka kaže da je Novak postavio određene uslove za učešće, ali objašnjava i da su se lako dogovorili.

– Đoković verovatno neće doći do kraja nedelje i ima nekoliko dodatnih želja. Kako bi sve funkcionisalo savršeno, mora da ima odgovarajuće okruženje, od hrane do fitnesa, to su stvari koje treba da ispunimo, ali sve je u redu. Nije bilo u pitanju ništa finansijske prirode. Brzo smo se dogovorili, Novak je jednostavno želeo da igra u Beču – rekao je Straka.

PROČITAJTE JOŠ:  SLIKA KOJA GOVORI VIŠE OD 1000 REČI: Ovako se Novak oprostio od Amfilohija (FOTO)

Nagađalo se da bi možda i Rafael Nadal mogao da učestvuje u prestonici Austrije pa da gledamo reprizu nedavnog finala Rolan Garosa.

– Razgovarao sam sa njim tokom ove nedelje, mislim da on neće doći – izjavio je direktor turnira.

Straka je nedavno rekao da bi Đokovića u Beč mogla da privuče trka za Federerovim rekordom i osvajanje novih bodova.

– To je bila i moja spekulacija i hvala bogu da se obistinila. Može da dobije 500 novih poena, tako da će svakako Novak biti maksimalno motivisan – objasnio je Straka.

Ukoliko Nadal prihvati ovaj poziv, možemo očekivati novi obračun Đokovića i Špancam koji je pre samo nekoliko dana bio boolji od Noleta na Rolan Garosu!

PROČITAJTE JOŠ:  DIRLJIV GOVOR NOLETA: Đoković posle poraza rasplakao Srbiju emotivnim rečima o Amfilohiju!

Komentari na "KAKO I DOLIKUJE ŠAMPIONU: Ovo su bili Noletovi uslovi za igranje u Beču!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*