TEŠKO GOSTOVANJE: Ima nade

Partizan FMP
FOTO: KK Partizan

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je danas da niko ne može da preti Uniksu, ali je istakao da igre protiv Huventuda i Venecije daju pravo crno-belima da budu optimisti.

„Nikada nije lako kada idete u Rusiju i igrate posle napornog puta i svega što taj put nosi. Niko ne može da preti Uniksu u Kazanju, ali mi idemo sa nekom našom idejom i željom. Igre na utakmicama protiv Huventuda i Venecije nam daju za pravo da možemo biti optimisti“, rekao je Šćepanović za klupski sajt.

U noći izmedju ponedeljka i utorka, ekspedicija Partizana je stigla u Kazanj nakon presedanja u Istanbulu.

Zbog dugog i komplikovanog puta, crno-beli su krenuli dan ranije kako bi što spremniji dočekali duel protiv domaćeg Uniksa koji je na programu u sredu od 18.00.

„Ono što tražim od svojih igrača je da daju maksimum u ovom momentu, a za šta će taj maksimum biti dovoljan, videćemo u sredu. Koliko energetski više budemo u utakmici, toliko će nam šanse za trijumf biti veće“, istakao je Šćepanović.

U meč trećeg kola Evrokupa, obe ekipe ulaze sa po jednom pobedom i porazom.

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da je Uniks jedan od timova koji pretenduju na sam vrh Evrokupa.

„U poslednjih 10-15 godina se konstantno nalaze medju četiri najbolje ekipe u Rusiji. Sa Džamarom Smitom sam igrao u Bambergu, on im je najbolji strelac, sjajan igrač. Očekuje nas teško gostovanje posle teškog puta, ali ne idemo sa belom zastavom. Probaćemo da pružimo što bolju partiju i da pobedimo“, poručio je Veličković.

Be the first to comment on "TEŠKO GOSTOVANJE: Ima nade"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*