ALBANCI U ŠOKU: Đokovićev prijatelj se u najgledanijoj emisiji pojavio u Novakovoj majici! (VIDEO)

Djokovic

Albanski sportski analitičar Arjan Bakali izazvao je pravu buru u tamošnjoj javnosti, pošto se na njihovoj najgledanijoj sportskoj emisiji “Procesi Sportiv“ pojavio u majici Novaka Đokovića.

Bakali je odmah na početku emisije skinuo jaknu ispod koje je ponosno nosio Noletovu majicu.

Na zaprepašćenje voditelja i ostalih gostiju, on je naveo da taj komad garderobe nosi iz solidarnosti prema Novaku posle poraza u finalu Rolan Garosa. Takođe, Albanac je dodao da je sa srpskim asom veliki prijatelj.

Albanski mediji su odmah opleli po Bakaliju, uz napomenu da Novak često pomaže Srbima na Kosovu. Oni su još u svoje vesti ubacili i snimke na kojima najbolji teniser sveta peva pesmu „Vidovdan“ što smatraju skandaloznim.

Za kraj, Arjan Bakali je iznenadio sve u emisiji najavom da bi Novak uskoro mogao da bude njegov gost u Tirani. On je istakao da je kontaktirao Srđana Đokovića, koji mu je putem telefona potvrdio da bi Nole voleo da ga poseti, ali tek kada prođe ludilo s koronom.

Be the first to comment on "ALBANCI U ŠOKU: Đokovićev prijatelj se u najgledanijoj emisiji pojavio u Novakovoj majici! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*