KAKVA IZJAVA GRKA: Cicipas posle meča neverovatnim rečima govorio o Novaku

Stefanos Cicipas rekao je da je mogao da ostvari i bolji rezultat u polufinalu Rolan Garosa.

Stefanos Cicipas je posle velike borbe u pet setova poražen od Novaka Đokovića i neće igrati u finalu.

On je imao zaostatak od 2-0 u setovima, vratio se na 2-2 i onda ubedljivo izgubio u petom setu i objasnio da je i srećan i tužan u isto vreme.

„Srećan sam i tužan u isto vreme. Mogao sam da ostvarim i bolji rezultat. Novak je još jednom pokazao koliko je sjajan i šta sve može na terenu. Bilo mi je teško da igram protiv njega, on je najteži protivnik koga sam ikada imao. Imam veliko poštovanje za njega. Nažalost, povreda mi se vratila pred kraj meča i bilo je još teže igrati, ali dao sam sve od sebe. Srećan sam što sam uspeo da se vratim posle dva seta zaostatka i da ostanem u meču još duže“, rekao je Cicipas.

Znaš da je Novaku bilo potreno malo vremena da dođe do pozicije u kojoj se trenutno nalazi. Koliko pozitivnih stvari možeš da izvučeš iz ovog poraza.

„Mogu mnogo toga. Ponovo, imao sam sjajan povratak. Voleo bih da sam neke stvari rešio ranije, ali šta je tu je, delovalo sam demolirano, ali se isplatilo što sam te brojne stvari radio već na treninzima i mogao sam da implementiram na meču. Mislim da sam napravio veliku grešku što sam dva seta nešto pokušavao, da bi se tek kasnije vratio na svoj prepoznatljiv nivo. Kao što ste videli, veliki povratak i mislim da sam igrao sjajan tenis, osim tog petog seta za šta moje telo nije bilo spremno“, kaže grčki teniser.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, kliknite na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!

Be the first to comment on "KAKVA IZJAVA GRKA: Cicipas posle meča neverovatnim rečima govorio o Novaku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*