SAMO ĆE SE PAMTITI TRI BODA: Bledi Partizan jedva pobedio Bačku

Fudbaleri Partizana savladali su Bačku sa 2:1 u 9. kolu Linglong Superlige Srbije.

U prvom poluvremenu nismo videil maltene ništa, Partizan je odigrao jako slabo u tom delu meča u kom nije bilo golova, ali ni izrazito kvalitetnih prilika.

Partizan je imao terensku inicijativu, bilo je svima jasno da je Bačka stigla u Beograd da se brani i pokuša da osvoji bod, pa su svoje prilike čekali iz kontri i neke su čak uspeli da stvore.

zabranici Aleksandra Stanojevića su imali najozbiljniju šansu preko Lazara Markovića, kada je snažno šutirao, a golman Milojević bez većih problema loptu izbio u korner, takođe je Denis Stojković imao priliku, ali je i taj njegov pokušaj bio neprecizan.

Bačka je mogla da povede u 35. minutu utakmice, tada je Luka Ratković izašao sam pred Aleksandra Popovića, pokušao da ga lobuje, da samo prebaci loptu preko njega, ali nije uspeo i Banjak je potom otklonio opasnost.

Nathov pokušaj iz slobodnog udarca je stavio tačku na prvih 45 minuta, a na startu drugog poluvremena, videli smo da je Partizan želeo što pre da postigne gol, pa je uspeo da preko Sume I Sadika do istog i dođe i to već od 50. minuta utakmice.

Tokom narednih 10 minuta, Partizan je bio neuporedivo bolji i agresivniji rival, prvo je Sadik propustio ogromnu šansu za 2:0, a onda se crno-belima sve to vratilo, kada je prilikom jednog opasnog centaršuta Tomović loptu poslao u svoj gol umesto u korner i na semaforu je stajalo 2:0 za Partizan.

Usledilo je još nekoliko opasnih napada crno-belih, krenuli su sve agresivnije na gol Bačke fudbaleri Partizana, Sadik je imao dve stopostotne šanse, ali ih nije iskoristio, a Krsto Đorđević je ispalio „projektil“ i postigao prelep gol za smanjenje na 2:1.

Nakon nekoliko opasnih napada Partizana, Bačka se okuražila i krenula češće da napada Partizan, ali nisu uspeli da postignu gol za izjednačenje. Partizan se pobedom vraća na drugo mesto sa šest bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

Be the first to comment on "SAMO ĆE SE PAMTITI TRI BODA: Bledi Partizan jedva pobedio Bačku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*