ALARM U HUMSKOJ: Fudbaler Šarlroa pozitivan na koronu!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana moraju da budu na oprezu! Levi bek ekipe Šarlroa, Ivan Goranov, zaražen je koronavirusom!

Povremeni bugarski reprezentativac je odigrao poslednjih sedam minuta meča sa crno-belima u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope prošlog četvrtka, a već dan kasnije je testiran pozitivno na koronavirus. Tu informaciju je preneo belgijski portal Lesoir.be.

Goranov je posle rezultata u petak ponovo testiran u subotu, ali je i taj test bio pozitivan na koronavirus. On je automatski otišao u karantin i zbog toga je propustio prvenstvenu utakmicu sa Muskronom (1:1) u nedelju.

Ne navodi se da li Goranov pokazuje neke simptome, ali ono što je poznato, Bugarin je bio negativan na testu koji je uradio neposredno pred meč sa Partizanom. Da nije bilo tako, on ne bi mogao da bude u protokolu.

Još uvek je koronavirus velika nepoznanica, tako da je teško spekulisati da li je u tom kratkom periodu, koji je proveo u kontaktu sa fudbalerima Partizana, mogao nekoga i da zarazi. Goranov je u četvrtak ušao u igru u 113. minutu umesto Jorisa Kajembea.

1 Comment on "ALARM U HUMSKOJ: Fudbaler Šarlroa pozitivan na koronu!"

  1. To je kao da je igrao pod dopingom čak i gore. Jer je igrao pod smrtonosni virusom. I takve igrače treba kažnjavati ko dopingovane na 5 godina bez fudbala a tim izbaciti iz evropske utakmice i registrovati utakmicu 3-0 za tim koji je ugrožen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*