PUKLA PETARDA NA KIPRU: Crno-bele čeka PAKAO ukoliko prođu Šarlroa!

Leh Poznanj
FOTO: Lech Poznan

Fudbaleri Leha iz Poznanja plasirali su se u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Poljaci su u gostima deklasirali i petardirali Apolon sa 5:0, pa sad čekaju boljeg iz duela između Šarlroa i Partizana.

Prvo poluvreme bilo je veoma izjednačeno. Oba tima imala su svoje prilike, ali je Leh u 42. minutu preko Tibe stigao do prednosti. Ramirez mu je poslao sjajnu loptu iza leđa odbrane Apolona, a njemu nije bilo teško da savlada golmana Demetrisa.

U drugom poluvremenu dominacija Poljaka, koji su u ovom delu igre postigli čak četiri gola, a mogli su i još neki. Već u 47. minutu strelac prvog gola Tiba šalje perfektnu loptu Isaku, koji rutinski pronalazi put do mreže za velikih 2:0.

Pitanje pobednika rešeno je u 58. minutu. Sevenula je strahovita kontra Leha, Ramirez je ponovo bio u ulozi asistenta, a akciju je golom krunisao Kaminski.Na 4:0 povisio je preciznim udarcem sa distance Sikora, a treću asistenciju upisao je sjajni Ramirez. Konačan rezultat postavio je Tiba u nadoknadi vremena svojim drugim golom na dodavanje Kačarave.

Leh je odigrao neverovatan meč na Kipru i pokazao je da će naredne nedelje biti izuzetno težak protivnik, ma ko mu bio rival, Šarlroa ili Partizan. Ukoliko beogradski crno-beli prođu dalje, neće smeti da se opuste protiv poljskog velikana, inače može da ih sačeka surova kazna.

Be the first to comment on "PUKLA PETARDA NA KIPRU: Crno-bele čeka PAKAO ukoliko prođu Šarlroa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*