OGLASILA SE ODŽOVA SESTRA: Zvezda je Majklu dugovala pare, a ni dinar za sahranu nije dala!

majkl-odžo-crvena zvezda-abaliga-kosarka-zakucavanje

Tragično preminuli Majkl Odžo sahranjen je prošle nedelje u rodnom Lagosu više od mesec dana posle smrti na individualnom treningu.

Odžova sestra  Olajinminu Olubukola otkrila je za Srpski telegrad da Zvezda nije platila ni cent za njegovu sahranu, kao i da mu je dugovala pare.

– Veoma smo potreseni zbog svega što se desilo. Majklovo telo je stiglo prošle nedelje i on je sahranjen. Otkako se desila tragična nesreća, mi smo preko sajta GoFundMe skupljali pare za transport i sahranu i to su svi mogli da vide na njegovom profilu. Niko nam ništa nije pomogao. Videli smo da je Crvena zvezda rekla da će snositi troškove, ali to se nije desilo. Mi smo transport organizovali preko advokatske kancelariji i zato niko u Srbiji i nije znao da je Odžo već sahranjen – kazala je ona i dodala:

– Takođe, ova advokatska kancelarija će voditi računa o svemu vezano za slučaj mog brata. Ima tu dosta nepoznanica, a mi želimo sve da saznamo.

Ona je otkrila da njen brat nije bio srećan u Zvezdi poslednje sezone.

– Zvezda se loše ophodila prema mom bratu od januara, kada je rekao da ne želi da produži ugovor. Kazao mi je da su ga maltretirali. Nisu mu čak ni sve plate isplatili, poslednju uplatu je dobio nekoliko dana pre nesreće, a duguju mu još dosta para. Veoma smo razočarani zbog svega, a videla sam i da su loše govorili o njemu nakon smrti – istakla je Olubukola.

Be the first to comment on "OGLASILA SE ODŽOVA SESTRA: Zvezda je Majklu dugovala pare, a ni dinar za sahranu nije dala!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*