BEJL SE VRAĆA U TOTENHEM: Odjeknula bomba pred ponoć!

Geret Bejl-Totenhem

Sve je gotovo. Totenhem dobija najveće pojačanje u prelaznom roku. Geret Bejl konačno napušta Real Madrid i vraća se u Severni London.

Klubovi teške pregovore privode kraju i uskoro će se znati da li Velšanin stiže na pozajmicu ili će Totenhem otkupiti njegov ugovor od Reala.

Iako se prethodnih dana Mančester junajted spominjao kao najveći favorit za dovođenje Bejla, Totenhem se uključio u trku na nagovor Žozea Murinja i tako dobio ogromno pojačanje.

Portugalski stručnjak će sada imati jedan od najboljih napada na svetu, Kejn, Son, Bejl, će biti strah i trepet za svaku premijerligašku odbranu. Velšanin je tokom perioda provedenog u redovima Pevaca odigrao 203 utakmice u svim takmičenjima. Postigao je 56 golova i upisao 58 asistencija.

Podsetimo, on je svoju profesionalnu karijeru započeo u ekipi Sautemptona iz koje je i došao na Vajt Hart Lejn.

Pored Bejla Totenhem je dogovorio još jedno pojačanje iz Reala. U pitanju je Serhi Regilon, levi bek, koji će uskoro potpisati ugovor sa popularnim Sparsima.

Totenhem svoj naredni meč igra u četvrtak protiv Lokomotive u Plovdivu u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Ukoliko opravdaju ulogu favorita, Murinjovi momci će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz makedonsko-rumunskog duela između Škendije – Botošana.

Be the first to comment on "BEJL SE VRAĆA U TOTENHEM: Odjeknula bomba pred ponoć!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*