BIVŠI FUDBALER CRVENO-BELIH OTKRIVA: Ovo su dve ogromne prednosti Omonije u duelu sa Zvezdom!

Crvena zvezda-fudbal-marakana

Savo Pavićević, bivši igrač Crvene zvezde i Ominije rekao je za „Maxbetsport“ da je srpski šampion individualno kvalitetniji, ali da Kiprani imaju bar dve prednosti pred meč treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Čuo sam se sa direktorom kluba koji je moj veliki prijatelj. Mogu vam reći da veoma respektuju Crvenu zvezdu. Ipak, crveno-beli imaju teško breme na leđima, breme favorita. Omonija je danas drugačiji klub nego što je bila u vreme kada sam ja igrao, stabilniji su, daleko ozbiljniji sa dobrim igračima. Crvena zvezda ne sme nijednog trenutka da se opusti, taj luksuz ne sme da dozvoli sebi. Kocentracija je apsolutno potrebna od prvog do poslednjeg minuta. Omonija se nikoga ne plaši, oni prosto sebe smatraju najvećim klubom na Kipru. Veliki je ulog za oba tima, siguran plasman bar u grupnu fazu Lige Evrope – počeo je priču za MaxBet sport, Savo Pavićević.

Adut domaćina su vremenski uslovi.

– Ha, ha, ha. To je tačno, vole Kiprani da kažu da će da uključe “grejanje”. Domaći igrači su navikli da igraju po takvim uslovima i to je za njih ogromna prednost. Kada sam ja igrao uspeo sam nekako da se naviknem na te vrućine pre svega tokom leta. Stranci kad dođu baš im je teško. Nije nimalo lako kada se igra na 30+ stepeni, još težak vazduh. Biće teško Zvezdi, ali verujem da su se psihički i fizički spremili za to što ih čeka – iskren je bio Pavićević.

Zvezda se ipak smatra favoritom.

– Zvezda je individualno jača od Omonije. Budimo iskreni, moćniji je tim. Ne očekujem lepu utakmicu, biće malo šansi, ali verujem da će Zvezda da iskoristi onu pravu i da izađe kao pobednik. Dejan Stanković je jedan veliki gospodin i uveren sam da će dobor da postavi utakmicu. Sigurno se neće previše zaletati.

Be the first to comment on "BIVŠI FUDBALER CRVENO-BELIH OTKRIVA: Ovo su dve ogromne prednosti Omonije u duelu sa Zvezdom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*