KADA FEDERER POGODI LOPTICOM- NIŠTA: Dečak čeka izvinjenje 14 godina

Novak Đoković je izbačen sa US opena zbog toga što je nenamerno pogodio sudiju lopticom u glavu. Međutim, pravila o diskvalifikacii ne važe podjednako za sve. Bar ne za Rodžera Federera.

Švajcarac je svojevremeno na Australijan openu lopticom pogodio skupljača loptica i to poprilično jako. Ali, dobio je čak osmehe, a ne diskvalifikaciju.

Federer je u pomenutoj situaciji servirao i lopta je otišla u aut, a nakon što ju je dobio nazad od strane protivnika, Federer je iza leđa vrlo snažno udario lopticu, nezadovoljan što nije ubacio servis.

Loptica je velikom brzinom udarila dečaka koji je skupljao loptice. I Federer i njegov protivnik su se osmehivali, sudija nije ni jednog trenutka odreagovao, a kamoli da je neko izbacio Švajcarca sa takmičenja. Federer je dečaku poručio:

Moraš da budeš spreman“, bio je komentar Federera na to što skupljač loptica nije video da mu stiže loptica!

Taj dečak je u međuvremenu porastao i oglasio se o incidentu koji potresa planetu!

On se zove Hit Džejmison i danas uspešan preduzetnik u Australiji, a situacija sa US Opena stigla je i do njega.

Nekada dečak koji je sakupljao loptice uporedio je diskvalifikaciju Novaka i aplauze i osmehe za Federera, uz komentar da za 14 godina nije dobio čak ni izvinjenje.

„Federer me je pogodio i rekao moraš da budeš spreman, posle čega se nasmešio. Bilo je to teških 14 godina Rodžere, da li je vreme za izvinjenje?“, napisao je Hit Džejmison.

Be the first to comment on "KADA FEDERER POGODI LOPTICOM- NIŠTA: Dečak čeka izvinjenje 14 godina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*