ALKOHOLIČARKA IZ KENTAKIJA: Ovo je žena zbog koje je Novak diskvalifikovan! (FOTO)

Novak Đoković je izbačen sa US opena nakon što je slučajno pogodio sudiju lopticom u završnici prvog seta 4. kola protiv Karenja Buste. Iako nije namerno bacio lopticu, i ona nije upućena snažno, teatralna reakcija sudije, koja je odigrala pravu „oskarovsku ulogu“ uticao je na odluku zvaničnika, među kojima je i Federerov zemljak, da Novak bude suspendovan.

Iako Novak nije želeo da otkrije identitet sudije koju je pogodio, inostrani mediji su saznali da je u pitanju Laura Klark (57), koja je iz grada Ovensboro u američkoj saveznoj državi Kentaki.

Njeni prijatelji su otkrili da je ona dobro i da je bila u mogućnosti da nesmetano izađe sa terena. Upravo to što je napustila teren bio je i glavni argument organizatorima da suspenduju Novaka.

Mnogi Novakovi navijači besni su na sudiju koja je teatralno odglumila povredu, a njene fotografije na Instagramu izazivaju sumnju, jer je u pitanju osoba koja je zaluđena alkoholom.

Gotovo svaka njena fotografija na Instagramu jeste sa alkoholom u ruci, pampurom za vino u ustima, a čak je i novogodišnju jelku okitila flašama vina umesto ukrasima.

Ima i neke šokantne fotografije sa kuhinjskim nožem u ruci i grimasom koja izaziva sumnju da li je sa njom sve u redu.

Ostaće večna misterija da li je možda i na meč došla pod dejstvom alkohola, pa joj je koncentracija bila slaba da izbegne lopticu, pa je onako teatralno reagovala nakon što je pogođena.

Be the first to comment on "ALKOHOLIČARKA IZ KENTAKIJA: Ovo je žena zbog koje je Novak diskvalifikovan! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*