KRAJ: Vulić zvanično u Seriji A, Zvezda pored novca DOBIJA još nešto!

FOTO: FK Crvena zvezda

Vezni fudbaler Miloš Vulić pojačao je italijanski Krotone, sa kojim je postigao ekspresan dogovor.

Bivši as Napretka je parafirao trogodišnju vernost novom članu Serije A, a crveno-belima će pripasti 800.000 evra, plus 25 procenata od naredne prodaje.

Transfer je završio menadžer Ivica Pavlović, koji ima dobre kontakte u Italiji i odličnu saradnju sa tamošnjim klubovima, pa tako i sa generalnim direktorom Krotonea Rafaeleom Vreneom. Pomenuti bonus iz ugovra biće aktiviran ako Krotone bude obezbedio opstanak u Seriji A, a uprava kluba čini sve da napravi respektabilan sastav za sledeću sezonu.

Vulić je Crvenu zvezdu stigao u januaru 2019. godine iz Napretka za obeštećenje od 200.000 evra, a ključni potez u crveno-belom dresu napravio je prošlog leta kada je odbio pozajmicu u Radnički iz Niša. Odlučio je da ostane na stadionu Rajko Mitić i izbori se za mesto u timu, pa je prošle sezone zabeležio 27 nastupa za srpskog šampiona, od čega četiri u grupnoj fazi Lige šampiona. Postigao je četiri gola i zabeležio jednu asistenciju.

Rođeni Kruševljanin je treći igrač ovog leta koji je napustio Marakanu ovog leta. Sve je krenulo sa Srđanom Babićem i Brankom Jovičićem. Portugalac Tomane karijeru izvesno nastavlja u Turskoj, a niz se nastavio sa Vulićem. Ekipa Dejana Stankovića prebukirana je u veznom redu, gde se se još nalaze i Mirko IvanićVeljko NikolićGelor KangaNjegoš PetrovićSeku Sanogo, kao i Dušan Jovančić koji je dobio dozvolu da potražii novu sredinu.

Be the first to comment on "KRAJ: Vulić zvanično u Seriji A, Zvezda pored novca DOBIJA još nešto!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*