ČARLS BARKLI BIO U PRAVU: Klipersi samleli-Jokić nemoćan

Denver Nagetsi su poraženi u prvom meču polufinala Zapada od Los Anđeles Klipersa 120:97. Klipersi tako vode u seriji 1-0.

Denver je imao solidnu igru samo u prvoj četvrtini. Tada su Nagetsi imali dobar protok lopte i nalazili su rešenja u napadu, mada u odbrani ni u jednom trenutku nije bilo adekvatne energije. Polovinom druge četvrtine Klipersi prave seriju 10:2 i pojačavaju svoju odbranu pa zatim uz sedam vezanih poena Kavaja Lenarda dolaze i do dvocifrenog vođstva.

Do poluvremena je bilo 18 razlike, a bilo je jasno da su Klipersi mnogo svežiji jer su poslednji meč odigrali pre pet dana, a Denver je za to vreme imao dve veoma teške utakmice protiv Jute. Izostala je bilo kakva reakcija Denvera u drugom poluvremenu pa su Klipersi lako slavili.

Kavaj Lenard je imao 29 poena, Pol Džordž 19, dok je Ivica Zubac ubacio četiri. Nikola Jokić je bio najefikasniji kod Nagetsa sa 15 poena. 

Naredni meč ovi rivali igraju u noći između subote i nedelje u tri časa iza ponoći. 

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "ČARLS BARKLI BIO U PRAVU: Klipersi samleli-Jokić nemoćan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*