NIJE MU DAO NI ŠANSU: Krajinović preslišao Amerikanca za 3. kolo US Opena!

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u treće kolo US Opena.

On je u 2. rundi bio bolji od domaćeg tenisera Markosa Girona sa ubedljivih 3:0 (6:4, 6:1, 6:3) posle 115 minuta igre. Ovo je bio njihov prvi međusobni duel. Krajinović će u 3. kolu igrati protiv boljeg iz meča Heris Gofan.

Filip je nastavio da pruža sjajne partije na američkoj turneji i potpuno zasluženo stigao je do novog trijumfa. Najviše se „namučio“ u prvom setu.

Krajinović je na startu meča napravio brejk i poveo sa 2:1. Ipak, Amerikanac se nije predavao, pa je nedugo kasnije napravio ribrejk i poravnao na 3:3.

Od tog trenutka Filip je ubacio u veću brzinu, odmah je ponovo uzeo servis rivalu i rutinski priveo set kraju za vođstvo od 1:0.

U drugom drame uopšte nije bilo, pošto je Srbin u potpunosti nadigrao Girona dopustivši mu samo jedan gem. Filip je, prosto, odigrao savršen set.

Treći set doneo je veoma izjednačenu igru. Oba tenisera su ljubomorn čuvala svoje servise, a prilikaza brejk nije ni bilo. Ključan momenat dogodio se u osmom gemu, Giron je servirao, a Filip je stigao do dve brejk šanse. Prvu nije iskoristio, drugu jeste, pa je poveo sa 5:3. U narednom gemu odservirao je za pobedu, Amerikanac je poveo sa 0:30, ali je Krajinović osvojio četiri poena u nizu za plasman u 3. kolo US Opena!

Be the first to comment on "NIJE MU DAO NI ŠANSU: Krajinović preslišao Amerikanca za 3. kolo US Opena!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*