SASTAV ZVEZDE: Stanković spremio iznenađenje

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 20.00 igraju jako bitan meč u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a rival je šampion Albanije ekipa Tirane.

Dejan Stanković je na put u Tiranu poveo 20 igrača, a ono što se izdvajalo od ostalih „iznenađenja“ jeste da ponovo nema Milana Pavkova, koji je ostao u Beogradu pa neće konkurisati ni za drugo kolo kvalifikacija.

Dilema nema toliko, ali kako Stanković ume često da promeša karte jasno je da treba očekivati iznenađenje u sastavu crveno-belih. Krenimo od defanzivne linije tima.

Ono što je definitivno jeste da će gol Zvezde čuvati Milan Borjan, tu nije bilo nikakve dileme. Ispred njega će dejstvovati Marko Gobeljić po desnom boku, Milan Rodić po levom, iako je dobio manji udarac protiv Proletera i nije najspremniji, dok će štoperski tandem činiti Nemanja Milunović i Miloš Degenek.

Prelazimo na vezni red gde je moguće da će biti određenih iznenađenja. Najverovatnije treba očekivati Gelora Kangu u startnoj postavi. Zbog

ovakvih utakmica je stigao Gabonac nazad na Marakanu i sigurno da Stanković to zna.

Kao i protiv Evrope, iza njega će biti Veljko Nikolić i Seku Sanogo kao centralni vezni, dok će Mirko Ivanić ovaj meč početi sa klupe za rezervne igrače. Ofanzivna linija rezervisana je za Srđana Spiridonovića i Aleksandra Kataija kao i do sada.

SASTAV ZVEZDA ZA TIRANU: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić – Sanogo, Nikolić – Katai, Kanga, Spiridonović – Ben.

Što se tiče napada najbolji strelac Zvezde El fardu Ben oporavio se od manje povrede koju je zadobio na meču protiv Proletera pa je očekivano da on dobije šansu od prvog minuta, dok će ukoliko je potrebno Tomane ili Ričmond Boaći preuzeti ulogu od njega.

Dakle, 20.00 stadion „Air Albanija“ i utakmica za treće kolo Lige šampiona.

Be the first to comment on "SASTAV ZVEZDE: Stanković spremio iznenađenje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*