STANKOVIĆ BLISTA: Ovako se osvaja titula!

Dejan Stanković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan posle pobede nad Proleterom, u meču 5. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli slavili su minimalnim rezultatom na gostovanju u Novom Sadu – 0:1 (0:0).

Strelac jedinog pogotka bio je El Fardu Ben u 77. minutu.

„Imamo mnogo utakmica u poslednje vreme i to se moglo primetiti u prvom poluvremenu. Bilo je vruće, protivnik je pružio dobar otpor, ali nismo gubili ideju o pobedi i ostali smo koncentrisani čitav meč. Prihvatam greške iz prvog poluvremena, ali u nastavku smo zaista bili dobri. Napravljene su prave izmene i uspostavljen je jak ritam. Ne može svaka utakmica da se pobeđuje ubedljivo. Bitna su tri boda. Kroz ovakve utakmice se raste i osvaja titula. Kada je teško, svi se skupimo i pobedimo „, počeo je Stanković.

Ben je i više nego raspoložen za golove, pa se već na startu sezone profilisao kao najbolji strelac tima, postigavši šest pogodaka na šest mečeva u svim takmičenjima.

Sve to Stankovića čini srećnim.

„Ne treba trošiti reči o njemu. Samo da je živ i zdrav. Pravi stranac, posvećen klubu i obavezama. Malo se umorio danas, nadam se da nije nešto ozbiljnije sa ložom koja ga je mučila i tokom priprema. Sve u svemu, stojim iza toga što sam rekao i po dolasku u klub – pobede su penicilin za sve, sad idemo dobro da odmorimo i da se spremimo za Tiranu“, zaključio je Stanković.

Be the first to comment on "STANKOVIĆ BLISTA: Ovako se osvaja titula!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*