VELIKA TRAGEDIJA: Na sred utakmice preminuo sedamnaestogodišnji fudbaler

fudbal-lopta-fudbalska

Na pet minuta do poluvremena svi su videli Mihaila kako LEŽI MRTAV, više mu nije bilo spasa

Na utakmici mladih timova ruskog Olimpika i Strogino, koja je odigrana juče, desila se velika tragedija.

Mladi 17-godišnji fudbaler domaće ekipe Mihail Kolosov pet minuta pre kraja prvog poluvremena kolabirao je i izgubio svest.

U pomoć su mu odmah pritrčali saigrači koji su mu ukazali prvu pomoć i pokušali da ga spasu, a potom je stigla i hitna pomoć.

Lekari su mladog fudbalera transportoali u jednu moskovsku bolnicu, samo su mogli da konstatuju smrt.

– Pet minuta pre poluvremena, jedan igrač je poručio sudiji da prekine meč. Kolosov je ležao na travi. Oba tima su potrčala i videla da je u nesvesti. Pružena mu je prva pomoć, ali nije bilo vajde, rekao je jedan očevidac.

Nakon velike tragedije oglasila se i majka mladog fudbalera.

– Miša nije imao zdravstvenih problema. Pre nedelju dana prošao je sportski medicinski test, sve je bilo sjajno. Nikada nije imao ikakve devijacije. Uzrok smrti i dalje nije utvrđen, jer nije i dalje urađena autopsija. Samo su mi rekli da mu je srce stalo. Ja lično nisam bila na utakmici, ali sve znam iz reči trenera. Rekao je da je Miša pao, doktori su mu odmah pomogli i zvali Hitnu pomoć, samo što je njoj trebalo 20 minuta da se doveze. Verovatno, u slučaju da nekom stane srce, 20 minuta je previše vremena. Onda je došla jedna hitna, druga, pa i kola za oživljavanje. Vreme je verovatno protraćeno, ali ja nisam doktor, ne znam, rekla je majka fudbalera.

Na kraju, iz Fudbalskog saveza Rusije su saopštili da će ispitati sve detalje ove tragedije.

Be the first to comment on "VELIKA TRAGEDIJA: Na sred utakmice preminuo sedamnaestogodišnji fudbaler"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*