PA, NEVEROVATNO: Natho ne igra za Partizan zbog debljine?!

natho partizan gol

Partizan je savladao Radnik u Surdulici sa 2:0. Pored trijumfa crno-belih, dosta se pričalo i o izostanku Bibrasa Natha.

Izraelac već drugi meč u nizu nije bio ni u protokolu, a kamoli na terenu. Kako prenosi Telegraf, sa sve je kriva kilaža.

Pandemija korona virusa je očito ostavila traga na Natha, koji se posle karantina pojavio sa nekoliko kilograma više, koje nije uspeo da skine tokom priprema za nastavak minule, ali i početak tekuće sezone.

Bilo je to vidljivo i na terenu, kada se ekipa prvi put okupila posle skoro dvomečenog karantina bez treninga. Problem se najviše ispoljavao u defanzivnoj tranziciji, gde se rivalima otvaralo suviše prostora, što se videlo i u Kruševcu i u Novom Pazaru, gde je Partizan poražen i gde je postalo jasno da nešto mora da se popravi i promeni.

Trener Savo Milošević je tim povodom nedavno obavio razgovor sa Nathom, navodi pomenuti izvor, i saglasili su se da je potrebno da Izraelac skine četiri kikograma viška (upoređene reference iz perioda kada je stigao u Partizan), te da se već na meču sa Inđijom, narednog vikenda, vrati u konkurenciju za sastav.

Be the first to comment on "PA, NEVEROVATNO: Natho ne igra za Partizan zbog debljine?!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*