VUČIĆ: Ako se ne računa Gazprom, država mnogo više daje Partizanu!

SADIK-DEGENEK-PARTIZAN-ZVEZDA-VECITIDERBI-FUDBAL-LINGLONGSUPERLIGASRBIJE

Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, pričao je o tome koliko je država pomogla Crvenoj zvezdi, a koliko Partizanu.

Vučić kaže da je u poslednje dve godine više dato KK Partizan, nego KK Crvena zvezda.

Kod fudbalskih klubova je nešto drugačije jer je, kako ističe, tu pitanje tumačenja.

„Ako pobedi Zvezda, to je Vučić namestio. Ako pobedi Partizan, onda je opet Vučić namestio zbog izbora, da bi oni prošli u miru i da se ne bi reklo da je Vučić namestio“, rekao je Vučić u jutarnjem programu Pinka.

O poslednjem derbiju u fudbalu predsednik Srbije je rekao da je Zvezda igrala očajno.

Vučić dodaje da je njegov posao da oba kluba imaju iste uslove.

„Ako me pitate da li sam kao navijač jednog kluba zadovoljan kada taj klub izgubi od drugog, pa nisam. Ali, da li je moj posao da pomognem i tom drugom klubu da ima iste uslove kao i onaj prvi – apsolutno“, kaže Vučić.

„Nekima je lako da kukaju kako države daje drugima više, ali kad pogledamo činjenice… Ako pogledate KK Partizan i KK Zvezda, videćete da je više dato, bar u poslednje dve godine, KK Partizan. Ranije ne bih rekao“, dodao je predsednik Srbije.

Na kraju je zaključio:

„Ako računate fudbalske klubove, tu je pitanje tumačenja. Ako izuzmete Gasprom, onda je mnogo više dato Partizanu. Ako ne izuzmete Gasprom, onda je više Zvezdi. Ali Gasprom je ruska kompanija, međutim drugi će reći da toga ne bi bilo da nije srpske države – i jedni i drugi su u pravu“.

Be the first to comment on "VUČIĆ: Ako se ne računa Gazprom, država mnogo više daje Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*