NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Mijailović brutalno odgovorio Bokanu, a usput potkačio Zvezdu!

Ostoja Mijailović

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović ekspresno je odgovorio prvom čoveku Budućnosti Draganu Bokanu, koji je izjavio da je ABA liga talac sukoba večitih rivala iz Beograda.

Mijailović je imao šta da da kaže svom kolegi iz Podgorice, a iskoristio je priliku da indirektno pecne i Crvenu zvezdu!

– Partizan ima ozbiljnu ulogu u ligi, najgledaniji je, dosta donosi na kvalitetu i njenoj promociji. Ovih dana je bilo raznoraznih izjava o taocima. Mislim da je jadranska košarka talac dva kluba koja su se sukobila protekle dve godine. Zbog finala i zbog mnogih drugih stvari oko kojih su se sukobili. Pojedini klubovi ćute, ne žele da se mešaju, a time dozvoljavaju da se rade nečiste stvari- rekao je Mijailović za Espreso.rs.

Naredna sezona biće veoma teška i neizvesna iz aspekta situacije sa koronavirusom.

– Najvažnije je da sačuvamo zdravlje svih koji učestvuju u utakmicama. Sve će biti teže, biće teško sa sponzorima. Mi smo jedni od retkih koji žive od prihoda od karata. To je nama prošle godine iznosilo više od 20 odsto u budžetu. Pripremamo kampanju gde ćemo da izbacimo jedan kontigent članskih karata, gde će navijači koji imaju malo više novca moći da kupe članske karte, a da imaju određene benefite- zaključio je Mijailović.

Be the first to comment on "NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Mijailović brutalno odgovorio Bokanu, a usput potkačio Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*