RIZIČAN POTEZ CRVENO-BELIH: Zvezda raskida saradnju sa defanzivcem!

Crvena zvezda-fudbal-marakana

Crvena zvezda se odlučila na pomalo rizilan potez.

Naime, kako piše „Mozzartsport“ šampion Srbije je odlučio da raskine saradnju sa fudbalerom koji se ovog leta vratio na Marakanu, odradio pripreme sa crveno-belima, odigrao čak i nekoliko utakmica u toku boravka na Divčibarama. U pitanju je levi bek Stefan Hajdin koji će dobiti čiste papire i tako moći da pronađe novi klub.

Bivši član Spartaka tokom rada na Divčibarama i Staroj Pazovi nije ubedio Dejana Stankovića da može da bude jedan od aduta u rotaciji i dostojno zameni Milana Rodića. Već na poslednjim proverama pred start prvenstva, mladi trener Crvene zvezde koristio je Miloša Degeneka kao opciju za levi bek.

Zvezda je tako sebe dovela u nezgodnu situaciju jer sada Milan Rodić gotovo da nema alternativu na levom beku, osim naravno ako pomenuti Degenek ili neko drugi „uskoči“ na poziciju koja mu nije prirodna.

Iz tog razloga ne treba da čudi ako šampion Srbije ovog leta angažuje pojačanje kraj leve aut linije. Videćemo samo za koga će se na Marakani odlučiti, a već se pominjao povratak Alekse Terzića koji pokriva upravo tu poziciju.

Be the first to comment on "RIZIČAN POTEZ CRVENO-BELIH: Zvezda raskida saradnju sa defanzivcem!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*