BOMBA KOJA ĆE POTRESTI HUMSKU: Engleski velikan spremio BOLESNU ponudu za Partizanovog ofanzivca!

partizan-Filip Stevanović-Aleksandar Lutovac-Javor-Totenhem
FOTO: FK Partizan

Filip Stevanović je jedan od najtalentovanijih evropskih fudbalera. To veoma dobro znaju i u Partizanu gde očekuju da će na prodaji svog vunderkinda zaraditi veliku sumu novca.

Prema našim saznanjima u trku za Stevanovićem uključio se i engleski velikan, Totenhem. Žoze Murinjo je krenuo u rekonstrukciju tima iz Severnog Londona, pa se očekuje veliki broj promena u ekipi prošlogodišnjeg finaliste Lige šampiona. Baš danas Sparsi su objavili svoje prvo letnje pojačanje, Pjera Emila Hejbjgerga, koji je došao iz Sautemptona.

Murinjo je veliki fan Filipa Stevanovića i želeo bi da ga vidi u dresu Totenhema. Sparsi su spremni da ponude Partizanu 15.000.000 evra, a uz to bi Stevanović ostao u Humskoj do kraja sezone, kako bi dodatno stekao prek o potrebno iskustvo.

Naravno, ovaj posao je još daleko od realizacije, a za usluge Filipa Stevanovića zainteresovani su i mnogobrojni drugi evropski klubovi. Biće zanimljivo videti gde će talentovano Partizanovo krilo nastaviti svoju karijeru, jedno je sigurno u Humsku će stići ogromna suma novca.

Filip Stevanović je protekle sezone odigrao 25 mečeva u Superligi Srbije. Postigao je sedam golova i upisao tri asistencije. Na startu ovosezonskog prvenstva na tri meča ima jednu asistenciju, a posebno raspoložen za igru bio je protiv Javora, kojeg su crno-beli deklasirali sa ubedljivih 4:0.

Be the first to comment on "BOMBA KOJA ĆE POTRESTI HUMSKU: Engleski velikan spremio BOLESNU ponudu za Partizanovog ofanzivca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*