BEZOBRAZNA OBJAVA US OPENA: Ako umrete, sami ste krivi!

Teniski savez SAD se preduzeo sve potrebne mere kako bi se zaštitio pred početak US opena.

Otvoreno prvenstvo SAD bi trebalo da počne 31. avgusta, a njemu će prethoditi Sinsinati Masters u Njujorku nedelju dana ranije.

Na društvene mreže je „procurela“ saglasnost koju moraju da potpišu svi teniseri i teniserke, odonsno članovi njihovog tima, koji se odluče na dolazak u „Veliku jabuku“.

„Potpuno sam svestan rizika ulaska u Nacionalni trening centar i kompleks Bili Džin King nacionalnog centra (itd.) tokom kovid-19 pandemije. Shvatam da postoji rizik zbog ulaska u kompleks i toga što sam okružen drugim ljudima tokom kovid-19 pandemije. Rizik uključuje, ali nije limitiran na, dobijanje kovida-19, respiratornih problema, smrt, širenje kovida-19 članovima porodice ili ukućanima, kao i bilo kome drugom koji može da se suoči sa pomenutim problemima.

Takođe shvatam da poštovanje kovid-19 protokola neće eliminisati ovaj rizik, čak i uz socijalno distanciranje i druge bezbednosne mere u kompleksu. Sa ovim znanjem prihvatam da uđem u kompleks birajući da to uradim uprkos tome što može da bude opasno za moje zdravlje i zdravlje ljudi sa kojima budem u kontaktu.

Prihvatam odgovornost za svaki rizik koji uključuje povredu, ozbiljno oboljenje i smrt koji mogu da se dese meni ili drugima koji budu u kontaktu sa mnom, a rezultat su mog boravka u kompleksu i nastali su zbog nemarnosti Nacionalnog trening centra ili bilo kog drugog razloga.

Sa punim razumevanjem shvatam da je ovo odricanje odgovornosti i saglasan sam sa tim da važi zauvek. Ova forma odricanja je obavezujuća za: mene, članove moje porodice i supružnika ukoliko budem živ, to jest moje naslednike i lične zastupnike ukoliko budem mrtav“, navodi se, pored ostalog, u „procurelom“ formularu.

Be the first to comment on "BEZOBRAZNA OBJAVA US OPENA: Ako umrete, sami ste krivi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*