MILOŠEVIĆEVE GLAVOBOLJE: Ovako će izgledati Partizanov tim na utakmici sa Javorom!

tim-partian-fudbal-vitas-pavlovic-sadik-asano-ostojic

Fudbaleri Partizana imaju veoma turbulentan početak sezone. Tim Sava Miloševića je u 1. kolu Linglong Superlige Srbije teškom mukom posle preokreta u drugom poluvremenu savladao Napredak, dok je u narednom meču doživeo šokantan poraz na gostovanju u Novom Pazaru.

Najviše problema ekipa Sava Miloševića ima u zadnjoj liniji . Na oba meča nastupila je ista četvortka, bekovi Urošević i Miletić, i štoperi Vitas i Ostojić. Jedini koji može da dobije prelaznu ocenu za nastupe u prva dva kola jeste Urošević.

Ostatak Partizanove odbrane blago rečeno odigrao je katastrofalno. U tome je prednjačio štoperski tandem, Vitas-Ostojić. Amaterske greške, katastrofalna dodavanja i loša postavljanja obeležila su igru ovog dvojca protiv Napretka i Novog Pazara.

Zbog toga će u nedeljnoj utakmici protiv Javora u Humskoj 1 Milošević potpuno izmeniti izgled zadnje linije. Miletić će konačno zaigrati na svojoj prirodnoj poziciji štopera, a debi će imati i novi fudbaler Partizana Maki Banjak. Urošević će ostati na poziciji levog beka, dok će Lutovac igrati na suprotnoj strani.

Ipak, zbog pravila da ekipa može da ima samo četiri stranca u timu na ligaškoj utakmici, Milošević na utakmici protiv Javora neće moći da računa na nekog od svojih najboljih igrača. Ostaje da se vidi da li će na tribinama ostati Natho, Suma, Asano ili Sadik.

Zbog svega toga ovo je potencijalni Partizanov tim za utakmicu poritv Javora u Humskoj 1:

Popović; Urošević, Banjak, Miletić, Lutovac; Zdjelar, Natho, Suma; Stevanović, Čolić; Sadik.

Be the first to comment on "MILOŠEVIĆEVE GLAVOBOLJE: Ovako će izgledati Partizanov tim na utakmici sa Javorom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*