VELIKI REZ U HUMSKOJ: Savo pravi ozbiljne promene u timu

partizan-perisa-pešukić

Savo Milošević ostaće na klupi Partizana nakon sastanka u Humskoj 1, a šef struke crno-belih odlučio je da napravi krupne promene u defanzivnoj liniji tima.

Naime, Nemanja Miletić, koji je letos produžio ugovor sa „parnim valjkom“, preseliće se na poziciju štopera, dok će tim potražiti novog desnog beka. Miletićeva alternativa je bio Aleksandar Lutovac, ali je njemu prirodna pozicija na krilu. Stoga će Partizan do kraja letnje pijace pronaći pojačanje po desnom defanzivnom bboku.

Odbrana je svakako slabiji deo tima i u novoj sezoni. Crno-beli su primili gol u Kruševcu, čak tri od novajlije u prvenstvu Novog Pazara, pa nema dileme da će Milošević morati da radi na dodatnom uigravanju defanzivne linije pred kvalifikacije za Ligu Evrope, ali i nastavak šampionata.

Dobra vest za klub iz Humske je što će u nedelju protiv Javora, u trećoj prvenstvenoj rundi, najverovatnije debitovati Maki Banjak, kamerunski štoper koji je stigao iz ljubljanske Olimpije za 500.000 evra, a videćemo da li će mu partner u srcu odbrane biti Uroš Vitas, Bojan Ostojić ili Nemanja Miletić.

Be the first to comment on "VELIKI REZ U HUMSKOJ: Savo pravi ozbiljne promene u timu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*