UZEO TOŠIĆEV BROJ: Partizan predstavio novu „sedmicu“

denis-stojkovic-partizan

Denis Stojković je zvanično postao novi fudbaler Partizana. Talentovani vezista je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima dan nakon što je napunio 18 godina.

Stojković je još od zimus trenirao sa Partizanom, uspeo je da prođe probu Zemunelu, pa je ostalo samo da napuni 18 godina i potpiše profesionalni ugovor.

Igrao je Stojković nekoliko prijateljskih utakmica u crno-belom dresu i na njima pokazao zašto je svojevremeno bio i velika nada Juventusa i Čelsija.

Mislim da nikada sa većim nestrpljenjem nisam čekao treći, odnosno četvrti avgust. Za sebe mogu da kažem da se već osećam kao starosedelac, jer sam ovde već šest meseci i sasvim sam se uklopio u ekipu. Hvala Milošu Vazuri, šefu Miloševiću i svim mojim saigračima koji su bili uz mene tokom ovih meseci, pomagali mi, bili strpljivi i ulivali mi poverenje – rekao je Stojković nakon što je potpisao ugovor i uzeo dres sa brojem sedam, koji je prethodno nosio Zoran Tošić pre odlaska u Kinu.

https://www.instagram.com/p/CDdll7PJVE-/?utm_source=ig_web_copy_link

On je prošao kroz mlađe kategorije Juventusa, Čelsija, LASK-a, Torina i Olimpije, iz koje je zimus došao u Partizan.

Stojković igra na poziciji ofanzivnog veziste, a u Humskoj će biti još jedan od „bonus“ igrača, momaka mlađih od 21 godine, za koje moraju da budu rezervisana dva mesta u startnoj postavi ekipe za svaku superligašku utakmicu. Od danas i Denis konkuriše za jedno od ta dva mesta.

Be the first to comment on "UZEO TOŠIĆEV BROJ: Partizan predstavio novu „sedmicu“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*