OČAJNA TRANSFER POLITIKA: Zvezda pustila napadača bez obeštećenja!

crvena zvezda fudbal marakana

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da skrati spisak fudbalera koji su na platnom spisku pa su tako odlučili da bez obeštećenja puste mladog Juga Stanojeva (21) u TSC iz Bačke Topole.

Kako saznaje „Mozzartsport“ mladi reprezentativac Srbije karijeru će nastaviti u Bačkoj Topoli u dresu najveće senzacije prošlosezonske Superlige, ekipi TSC-a.

Krilni fudbaler važio je za jednog od najtalentovanijih izdanaka čuvene „klase 1999“. Igrao je u generaciji sa braćom Ilić, Aleksom Terzićem i Dejanom Joveljićem, ali nije uspeo da se izbori za adekvatnu minutažu. Momak koji je u Zvezdu došao iz Vojvodine – pre toga igrao u Hajduku iz Kule – bio je na nekoliko priprema sa prvim timom. Međutim, nije zadobio poverenje Vladana Milojevića i Dejana Stankovića.

I pored toga bio je u poslednje dve sezone jedan od najboljih igrača Grafičara. Kumovao je visokom plasmanu Lhubičastih u Prvoj ligi Srbije sa sedam golova i pet asistencija…

Dovoljno da prvičuče pažnju ljudi iz TSC-a, koji će moći da ga koriste i kao bonus igrača. I pored toga što je imao važeći ugovor sa Zvezdom do 2022. godine, Stanojev je maraku napustio bez obeštećenja.

Be the first to comment on "OČAJNA TRANSFER POLITIKA: Zvezda pustila napadača bez obeštećenja!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*